Banner Sign and Pro

Prijzen en condities

Binnen onze shop zijn de prijzen en condities altijd helder. De prijs vindt u bij het produkt en als er meerdere versies van een produkt zijn dan treft u ook altijd een detail prijs aan.

BTW onze prijzen in de shop zijn exclusief BTW. De BTW wordt steeds automatisch berekend. Indien u een afnemer bent in de EU buiten Nederland en u beschikt over een BTW nummer dan wordt automatisch de prijs aangehouden zonder BTW. U ziet dit pas als u de bestelling afrond en dus voor het moment dat de bestelling definitief is.

Staffelkortingen van een aantal artikelen is een prijs beschikbaar indien u er meerdere in één order besteld, dit zijn de zogenaamde staffelkortingen. De staffel wordt automatisch bepaald zodra u het aantal artikelen van uw keuze invult. Dus zegt de staffel dat één artikel 10,- euro kost en vanaf 3 artikelen de prijs 8,- euro is dan wordt bij een bestelling van 4 stuks dus automatisch 8.- euro als prijs berekend. Staffelprijzen worden vermeld bij het artikel door een link. Zodra u de link opent ziet u de staffel.

Kortingen zijn op meerdere manieren in onze shop verwerkt. Indien u echter erg grote hoeveelheden wilt afnemen dan kunt u beter eerst even met ons overleggen voordat u een bestelling plaatst, wellicht dat wij u nog een bijzondere aanbieding kunnen doen.

Uur- en reistarieven onze tarieven worden doorgans per email of orderbevestiging met u overeengekomen. Onze algemene tarieven zijn echter als volgt: studio bewerkingen: 75,= euro per uur, print/snij/montage en produktiewerk: 55,= euro per uur, consultancy en projectmanagement 115,= euro per uur. Maar vraag altijd een offerte omdat veel opdrachten op basis van projectprijs in rekening worden gebracht en deze prijzen zijn vrijwel nooit per uur gecalculeerd.