Banner Sign and Pro

Betalen in onze winkel

Betalen

BEDRIJVEN

Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid te betalen op faktuur. Afhankelijk van de soort levering en het type bedrijf hanteren wij een betalingstermijn tussen de 14 en 30 dagen na faktuurdatum. Bedrijven ontvangen altijd een officiële faktuur die wordt verzonden nadat de bestelling is afgeleverd. Bedrijven kunnen natuurlijk ook vooruit betalen indien zij dat wensen. Ook dan ontvangt u altijd een faktuur na aflevering van uw bestelling.

PARTICULIEREN

Particulieren betalen bij ons altijd vooraf. Natuurlijk heeft u altijd het normale recht van retour hetgeen wil zeggen dat u binnen de vastgestelde termijn uw bestelling altijd mag retourneren waarna ook de betaling geretourneerd wordt.

Nog steeds zijn veel mensen huiverig om te betalen via Internet en helaas niet altijd geheel onterecht. Onze shop maakt uitsluitend gebruik van beveiligde verbindingen om betalingen mogelijk te maken.

Voor betaling via Creditcard-maatschappijen werken we samen met deze partijen om een 100% veilige betaling mogelijk te maken. Als shop hebben we gekozen voor een methode waarbij de betaling volledig via de credicard maatschappij loopt waardoor er geen informatie kan lekken en een 100% veilige methode gegarandeerd is. Een betaling via creditcard of PayPal gaat daarom altijd via een beveiligde versleutelde verbinding.

Een betaling via iDeal gaat altijd via de beveiligde bank-omgeving. Direct nadat je betaling is ontvangen, wordt de bestelling verder verwerkt. Normaal gesproken kom je ook weer automatisch in onze shop terug.

Hoe je ook betaalt: op je overzicht of afschrift komt onze naam te staan, zodat je aan het bankoverzicht altijd kunt zien of je aan ons hebt betaald en of de bestelling inderdaad bij onze winkel is binnengekomen.