Banner Sign and Pro

Bestanden insturen

Als u produkten in onze shop heeft gekocht waar een bedrukking op gemaakt moet worden dan kunt u ons op verschillende manieren van uw bestanden voorzien:

1. Via onze artwork tool: aan het einde van het bestelproces wordt u vanzelf gevraagd om bestanden aan te leveren. U kunt daar ook de specificaties vinden welke bedrukking er voor de door u bestelde produkten mogelijk is en welke bestanden u kunt aanleveren en waar die bestanden aan moeten voldoen.

2. Per email, doe dit alleen voor bestanden van maximaal 10mb en verzeker u ervan dat uw email service grote bestanden kan verzenden;

3. Via wetransfer: een gratis dienst om (grote)bestanden rechtstreeks via een link in een emailtje te versturen, voor meer informatie kijk hier

4. Via onze FTP server: vooral geschikt als u zelf FTP software in gebruik heeft en veel bestanden ineens aan ons wilt versturen. Wilt u hiervan gebruik maken vraag ons dan eerst om een inlogcode.

Voor aanlever specificaties van grafische bestanden kijk hier

Mocht u twijfelen of u alles heeft aangeleverd dat nodig is om uw order door ons te laten afhandelen, stuur ons dan een email en vermeld altijd het ordernummer waar het om gaat anders kunnen wij uw bestelling mogelijk niet terugvinden.

Heeft u een externe partij die uw artwork (logo's en dergelijke) heeft gemaakt en wilt u die partij het benodigde materiaal aan laten leveren dan kunt u die partij ook met ons contact op laten nemen. Wij regelen dan samen dat uw order zo perfect mogelijk wordt afgewerkt.

Heeft u nog vragen stel ze dan gerust. U kunt daarvoor ons contact formulier gebruiken.