Banner Sign and Pro

Premium Shield Steenslag bescherming

premiumshield with or without

Wat is PremiumShield and PremiumShield Elite?

PremiumShield steenslag bescherming is een sterke, optisch onzichtbare beschermfolie speciaal gemaakt om gelakte oppervlakken te beschermen. Lak wordt vooral beschermd tegen steenslag en veelvuldig krassen. Door de enorm elastische eigenschappen en heldere doorzicht is het eenvoudig en onzichtbaar aan te brengen. PremiumShield is 0.8 millimeter dik en Premium Shield Elite zelfs 0.82mm. De laatste folie is ook nog eens hoog resistent tegen zuren, schuur- en oplosmiddelen en is daardoor ook uitermate geschikt als anti-graffity.

Is de PremiumShield folie zichtbaar?

Nee vrijwel niet, natuurlijk zijn randjes van de folie wel op te sporen maar uw auto is beschermd en blijft in showroom conditie en is dus vrijwel onzichtbaar. Mits goed aangebracht natuurlijk maar daar kunt u bij het professionele team van DisplayXL op vertrouwen.

Zijn koplampen ook te beschermen?

Vooral kunststof koplampen zijn uitstekend te beschermen met PremiumShield. En de kosten voor onze folie zijn vele vele malen lager dan een nieuwe koplamp. Uiteraard kunt u ook alleen uw koplampen door ons laten beschermen al dan niet met randjes rond de deuren en motorkap, eigenlijk is alles mogelijk om uw auto/fiets/motor duurzaam en onzichtbaar te beschermen.

Kan PremiumShield gewassen en gepoetst worden?

Jazeker, u kunt de PremiumShield folie zo vaak wassen als u wilt en de folie ziet er nog beter uit als hij regelmatig in de autoshampoo of wax wordt gezet.

Verkleurd mijn auto ook onder de PremiumShield folie door zonlicht?

Ja, het klinkt misschien vreemd maar de folie laat het zonlicht door waardoor de lak onder folie net zoveel verkleurd als in het directe licht. Dit voorkomt dat er kleurverschillen gaan ontstaan.

Kan PremiumShield verwijderd worden?

Ja uiteraard. PremiumShield gebruikt een gepatenteerde acryl lijm die veilig verwijderd kan worden zonder residu achter te laten, zelfs na vele jaren gebruik.

Voor meer informatie kijk op: PremiumShield.com

En contact ons gerust voor een persoonlijk advies of een offerte!