Banner Sign and Pro

Een aluminium buis kopen? | Display XL

Een aluminium buis kopen?

Wilt u graag reclame maken voor een bepaald product of voor uw organisatie? Door middel van een spanframe of constructie frame kunt u deze bij de consument onder de aandacht brengen. Dergelijke constructies zijn groot qua formaat en springen dus snel in het oog. Om de constructie in elkaar te zetten kunt u gebruik maken van aluminium buizen. Bij Display XL kunt u een sterke en betrouwbare aluminium buis kopen. Wij zijn een webshop met diverse producten en onderdelen voor allerlei soorten groot formaat reclameproducten.

De aluminium buizen zijn eenvoudig en snel tot een constructie om te toveren door middel van buiskoppelingen. Ook deze zijn in onze webshop verkrijgbaar. Hierdoor hoeft u de buizen niet aan elkaar te lassen.

Aluminium buizen gezocht? Koop deze in de webshop van Display XL! Kijk gerust eens rond in ons assortiment in de webshop. Advies nodig of zit u met vragen? Neem dan eens contact op via 085 273 59 75 of het contactformulier.

Aluminium buizen van hoge kwaliteit

Door middel van aluminium buizen kunnen grote reclameconstructies, zoals een spandoek in een frame, in elkaar gezet worden. Dergelijke constructies zie je tegenwoordig steeds meer. Het is dan ook een populaire vorm van reclame maken. Bij Display XL kunt u een aluminium buis kopen in diverse afmetingen. Deze zijn verkrijgbaar met een uitwendige diameter van 33.7 mm, 42 mm en 48 mm. De wanddikte van de buizen bedraagt 3 mm. In alle gevallen geldt dat de buizen gefabriceerd zijn volgens de kwaliteitsnorm Almgsi 0.5 F22. Ook de buiskoppelingen zijn bij ons verkrijgbaar. Deze zijn geproduceerd volgens de NEN en TÜV normen en zijn dus eveneens van hoge kwaliteit. Met onze producten bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare constructie.

De voordelen van Display XL

Door bij Display XL uw aluminium buis te kopen geniet u van talloze voordelen. Daaronder vallen onder andere de volgende voordelen:

  • Een breed assortiment
  • Hoge kwaliteit tegen lage prijzen
  • Maatwerk ook mogelijk!
  • Vandaag besteld, morgen al in huis
  • Uit voorraad geleverd
  • Gefabriceerd volgens de kwaliteitsnorm Almgsi 0.5 F22

Koop uw aluminium buis bij Display XL!

Wilt u een aluminium buis kopen? Dan bent u bij Display XL aan het juiste adres! Bestel gelijk via onze webshop. Als u vragen heeft, advies nodig heeft of een offerte wil aanvragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn per telefoon bereikbaar via 085 273 59 75 of middels het online contactformulier op onze website.