Banner Sign and Pro

Stevige steigerkoppelingen gezocht? | Display XL

Stevige steigerkoppelingen gezocht?

Wilt u graag reclame maken voor uw product door middel van geveldoeken, spanframes, banieren of andere constructies? Bent u daarom op zoek naar steigerkoppelingen, om een ijzersterke constructie te kunnen monteren? Maak kennis met Display XL! Wij zijn een webshop die gespecialiseerd is in groot formaat presentatie middelen. Wij hebben een breed assortiment aan spandoek frames, onderdelen en andere groot formaat reclameproducten.

Steigerkoppelingen zijn erg eenvoudig toe te passen en te monteren. U kunt er snel stevige constructies mee maken, zonder dat u buizen aan elkaar dient te lassen. De koppelingen die wij leveren zijn gemaakt van thermisch gegalvaniseerd gietstaal en zijn tevens voorzien van roestbare inbusschroeven. Ze voldoen allemaal aan de TÜV en NEN normeringen.

Koppelingen voor uw steigers en buizen nodig? Bekijk dan eens het aanbod in onze webshop en doe gelijk uw aankoop! Nog vragen? Bel ons dan eens op 085 273 59 75 of vul het contactformulier in.

Ijzersterke constructies met steigerkoppelingen van Display XL

Vandaag de dag zie je ze steeds meer: grote reclameconstructies zoals spandoeken in een frame. Deze vorm van reclame springt snel bij mensen in het oog, aangezien het om grote constructies gaat. Daarbij zijn ze ook nog eens duurzaam en kunnen doeken of prints eenvoudig vervangen worden. Het ontwerp en de opbouw van de constructie kunt u zelf bedenken, of in samenwerking met ons maken. Wij kunnen tevens voor de onderdelen zorgen. Deze kunnen in alle denkbare formaten geleverd worden, klein of groot, standaard assortiment of maatwerk oplossing. Met onze steigerbuizen en steigerkoppelingen bent u verzekerd van een ijzersterke constructie.

De steigerkoppelingen van Displa XL zijn geproduceerd met inachtneming van de TÜV normering. Dat betekent een kwalitatief hoogwaardig verbindstuk met een hoog betrouwbaarheidsgehalte. Constructies die met deze koppelingen gebouwd zijn kunnen een grote belasting aan en zijn erg veilig.

Waarom kiezen voor Display XL?

Bestel uw steigerkoppelingen bij Display XL! U geniet dan namelijk van diverse belangrijke voordelen, waaronder:

  • Een breed aanbod aan groot formaat presentatie middelen en onderdelen
  • Hoogwaardige producten
  • De scherpste prijzen
  • Maatwerk ook mogelijk!
  • Snelle levering: vandaag besteld? Morgen al in huis!
  • Snel en makkelijk te monteren koppelingen
  • Uit voorraad geleverd
  • Koppelingen die geproduceerd zijn volgens de NEN en TÜV normering
  • Productie met thermisch gegalvaniseerd gietstaal en roestvaste inbusbouten

Over Display XL

Display XL is een webshop die gespecialiseerd is in marketing en communicatie middelen, zoals groot formaat presentatieve producten als spandoekframes. We hebben een studio en een kantoor in Den Dolder en beschikken tevens over eigen productiefaciliteiten, waardoor we in staat zijn maatwerk oplossingen aan te bieden. Display XL is partner voor product- en bedrijfspresentaties voor diverse klanten in België en Nederland. Naast steigerkoppelingen kunt u ook bij ons terecht voor spanframes, gevelreclame, voertuig belettering, beachflags, evenement vlaggen en buisklemmen.

Plaats meteen uw bestelling!

Op zoek naar steigerkoppelingen? Koop deze dan in de webshop van Display XL! Zoek de koppelingen die u nodig heeft en bestel ze gelijk. Kunt u wel wat advies of meer informatie gebruiken, of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan per telefoon via 085 273 59 75 of door middel van het online contactformulier op onze website.