Banner Sign and Pro

beachflags

De beachflags van DisplayXL zijn multi-inzetbaar. Beachflags zijn ideaal voor op evenementen, festivals, beurzen, binnen of buiten.

De beachflags kunnen vrijwel op iedere plaats neergezet worden. Bij een harde ondergrond (denk aan tegels, asfalt) kan er gebruik gemaakt worden van een watertank, voetplaat of kruisvoet. Heeft u een zachte ondergrond (zand, grind of gras) maak dan gebruik van een grondschroef of grondpin.

De beachflags worden altijd in full colour bedrukt, zijn gemakkelijk op te zetten en af te breken. De beachflags zijn leverbaar in verschillende soorten en maten. De Beachflag wordt standaard geleverd met frame, bedrukte vlag en luxe draagtas.

Alle beachflags worden gemaakt van duurzaam glanspolyester. Door middel van printen en en sublimeren wordt de kleur als het ware ingebrand in de stof. De vlaggen zijn wasbaar en in hoge mate bestand tegen verkleuring. Door de fullcolor printmethode bent u helemaal vrij in het ontwerp.c

Heeft u nog geen goed ontwerp voor de vlag? Dat is geen probleem want in onze ontwerpstudio helpen wij u graag met het ontwerpen van een mooie beachflag.

 

beachflags     beachflags     beachflags

 

Of bekijk ons gehele  assortiment via deze link.